17 Temmuz 2015 Cuma

Kim Varmıs Kim Yokmus

ALEXANDRA GOLOVKOVA


  Tarzına en cok hayran oldugum ve her kombininin istisnasız muhtesem oldugunu düsündügüm blogger ve modacı. Rus, sürekli talipleri çıkan, evli, güzel mi güzel bir kızcagız gördügünüz gibi.


  Nadir anlar haric sürekli spor ve sade bir tarza sahip, bu nedenle giyim tarzını en fazla örnek aldıgım blogger olur kendileri.                   
 Sal baglama olarak Türk stilini kullanıyor genellikle, ben arap stilini tercih ediyorum ama ona yakıstıgı kadar bana da yakıssa bu stil, arap stili falan mazi olurdu bende.



Insanın her giydigi bu kadar guzel bu kadar tarz olur mu demiyorum, oluyormus iste. Bu kadar sade, bu kadar spor bir tarzla aynı zamanda sık olmak gercekten basarması zor, takdire sayan bir özellik. Kendine has, cok hos bir tarzı var ve giydiklerini çok güzel bir sekilde tasıyor, e tabi atalarımızın dedigi gibi guzele ne yakısmaz...
Bu güzel mi güzel kızımız tabi ki instagram fenomenlerinden biri ve sizde benim gibi onun takipcileri arasına girmek isterseniz, kendileri golovkova.s adıyla instagramda boy gösteriyor.
Bir daha ki Kim Varmıs Kim Yokmus yazımıza kadar kendinize iyi bakın, görüsmek üzereee...

2 yorum:

  1. eşi o resimdeki adam değil

    YanıtlaSil
  2. Bir ara birliktelerdi sonra sergey romanovich onu aldattı şimdi ise samir denen bir damla evli ve bir tane kız çocukları var londra da oturuyorlar şu an

    YanıtlaSil